Advania HIT

Advania HIT

"Jag är faktiskt också helt tagen. Tack tack tack ännu en gång för att ni gjorde det möjligt för oss att få alla på Advania att känna att de är på helt rätt plats (det är snackisen nu). 
Kram på er och ser fram emot nästa projekt. 😃"
- Eva-Lotta Jonsvik, Marketing Director, Advania Sverige

"Tack hela gänget på Creative 😊 Vilka superhjältinnor och superhjältar ni är!!
Känns som att ni lever våra värderingar mer än någon annan extern partner – vilket känns så himla tryggt!
Tack igen för att ni hjälper oss att fortsätta växa!"
- Tomas Wanselius, Chief Executive Officer, Advania Sverige

"Asså wow. Har inte riktigt hittat orden än efter kickoffen. Det blev så otroligt lyckat och alla medarbetare är så nöjda!!
Att jobba med er är en dröm. För oss är ni mer av Advanier än en extern partner – vilket känns så himla bra!"
- Sofie Frick - Internal Communications Manager, Advania Sverige

 

Advania HIT – Äntligen var det dags för 1000 glada medarbetare från hela landet att få delta i den, på grund av pandemin, uppskjutna kickoffen.

Advania växer så att det knakar och det är viktigt för alla medarbetare att inspireras och engageras. Därför fortsatte vi konceptet HIT som togs fram till kickoffen 2019 och valde den här gången att gå på temat festival. Advania HIT festival hölls i Aviicci Arena under hösten 2022 och medarbetarna fick nöjet att lyssna till ett konferenspass med högt tempo, parallella föreläsningar i 6 antal spår i en tysta-möten-miljö, mobil reporter i publiken och en hejdundrandes festival på kvällen med bland annat one hit wonder-artister, hoppborgar, popcorncykel, streetfood och hennatatuerare.