Är ni intresserade av att mötas?

Låt oss göra det så lär vi känna varandra.


Jungfrugatan 5
144 44 Stockholm

08 22 20 20
info@creativemeetings.com

Projektförfrågan:
peter@creativemeetings.com

Medarbetare

 • KAM / anställd 2007

  Vi ska ha roligt på jobbet står det i vårt säljmaterial. Att producera kreativa möten och events kräver ett roligt team - jag är en del av ett. När jag inte jobbar (va! när då?) så ägnar jag mig åt matlagning, löpning och körsång.

 • KAM / anställd 2006

  Gjorde mitt första event någonsin år 2006 för Creative Meetings, har sedan dess blivit kvar och fått erfarenhet av alla delar i ett event. Är nu en hängiven projektledare på samma ställe där jag en gång började. Älskar träning och mat – i alla former!

 • Projektledare / anställd 2017

  Du vet den där känslan du har inför ett event, när allt är förberett in i minsta detalj, alla personer i teamet har intagit sina positioner och man räknar ner till start. Spänning och förväntan. Så öppnas de fysiska eller digitala dörrarna och gästerna välkomnas in. DÅ trivs jag! Att få skapa upplevelser med kunden är bland det roligaste jag vet. Därtill är jag en hängiven hobby-pralinör som gärna åker skidor, tränar och finner möten mellan människor mycket inspirerande. Motto: Lev idag!

 • KAM / anställd 2007

  I eventbranschen sen år 2000, på Creative sedan 2007. Gjort stort och smått – enkelt och svårt. Bäst blir det när kunden är engagerad och vi haft det trevligt tillsammans. Kanske världens roligaste jobb?

 • Projektledare / anställd 2012

  En tvättäkta stockholmare med väldigt lätt till skratt! Vilken bransch passar inte bättre när man är ett kontrollfreak som älskar att se folk mötas? Jag har varit en del av Creative-familjen sedan 2012. Jag började som praktikant och sedan dess har jag suttit i flertalet olika stolar. Är idag projektledare och kontorets outtalade it-support.

 • Partner / KAM / anställd 1999

  Varit med sen starten. Brinner för att göra bra affärer där kunden känner att de fått valuta för sina investerade pengar och där vi haft roligt på vägen.

 • KAM / anställd 2004

  - Vad ska du bli när du blir stor frågade Ystads Allehanda 1971. - Fotbollsproffs svarade jag stolt iklädd det finaste jag hade, min Djurgårdströja, shorts och strumpor. Det blev inte riktigt så, färden tog mig i stället till Creative 2004 via arbete med bl.a. kollo, taxi, kiosk och säkerhetsbranschen.

 • Projektledare / anställd 2019

  Jag fick in en fot i Creative-familjen under vintern 2018 då jag började som praktikant, flyttade till Frankrike ett år och har nu båda fötterna inne! Älskar live-musik, att laga mat och att skratta.

 • Projektledare / anställd 2021

  Ursprungligen från Ockelbo men har sedan 2008 varit bosatt i Melbourne, Australien, där jag arbetat som projektledare på en eventbyrå. Hängiven löpare som ser fram emot att ta mig an Stockholm Maraton. När jag inte jobbar eller springer hittar ni mig med familjen och vännerna, ofta ute i naturen eller ätandes god mat.

 • KAM / anställd 2005

  Jag har flera stora passioner förutom mitt arbete och mina fantastiska kunder. Jag brinner för att spela padel och har ett stort musikintresse - är fortfarande aktiv DJ. Helgerna spenderar jag helst med familjen i lugn och ro på landet.

 • AD / anställd 2016

  Creatives Art Director, grafisk formgivare, webbproducent eller kort och gott den som säger; ”det där måste vi snygga till!”. När jag inte bygger eventwebbar eller formger trycksaker händer det att jag bygger hus, snickrar och renoverar, kör båt eller windsurfar på havet. Njuter som mest när jag är med familjen och katten på sommarstället!

 • Projektledare / anställd 2016

  Gladlynt tjej från Göteborg som saknar de salta stänken men inte de piskande vindarna. Tidigare ägnat mig åt att arrangera sportevent; hästhoppning, triathlon, golf, you name it. Gillar gula tulpaner, äckliga godisar och segling.

 • KAM / anställd 2016

  Sommelier-utbildad thaiboxare med några matcher i bagaget och kontorets egna ”sport-manager” som ser till att kollegorna får prova nya sporter, allt från redskapsgymnastik till racketlon. Även om jag gör många event i Sverige packar jag ofta Creativeväskan och gör event utomlands. Dold talang: grym på att kasta yxa.

 • Projektledare / Hållbarhetsansvarig / anställd 2016

  Kontorets miljökämpe med många erfarenheter bakom mig allt ifrån professionell dansare till restaurang och turnerande konsert-crew. Mycket svag för humor, liveshow och energigivande eventinslag så konfetti eller pyro är sällan en dålig idé enligt mig! På fritiden njuts det av livet samt pysslas och odlas det på lantstället.

 • KAM / anställd 2016

  Glad och nyfiken! Njuter av livet med alla dess utmaningar. Utvecklas som person av mötet med människor som ofta blir till långsiktiga relationer och det bästa med jobbet är just dessa människor, mina kollegor och fördelen med att få se så mycket av världen. Gör ca 4 event om året utomlands. Periodare inom hopp och lek - just nu står padel i kalendern flera gånger i veckan. Det bästa i livet? Mina tre magiska barn, hund och två katter – tätt följt av ostbågar och salt choklad.

 • VD / anställd 1999

  En passionerad event- och mötesspecialist med förkärlek för mätbara resultat. Och för Malmö FF. Har funnits med på Creative sedan starten – en blåsig aprildag 1999. Många fantastiska upplevelser har det blivit på vägen…

 • Motion Designer / anställd 2012

  Kört roadracing på nästan alla banor i Sverige. Är en flugfiskare av rang. Gillar att laga mat och kan även laga bilar. Jobbat med redigering i snart 30 år. ZTV var mitt andra hem. Grafiknörd.

Bli en av oss

Vi söker hela tiden efter nya talanger. När vi är ute efter något specifikt så listar vi de öppna positionerna här. Även om vi inte har en öppning just här och nu kan du med fördel låta oss veta att du finns.

peter@creativemeetings.com