Ronald McDonald Barnfond

Creative Meetings har sedan många år ett stort CSR-engagemang för Ronald McDonald Barnfond som vi stöttar på olika sätt. Ronald McDonald Barnfond är en ideell insamlingsstiftelse med 90-konto. De samlar in pengar för att bygga och driva Ronald McDonald Hus där familjer med svårt sjuka barn kan bo tillsammans i en hemlik och trygg miljö, nära sjukhuset.

Det finns fem Hus runt om i Sverige: Huddinge, Linköping, Lund, Göteborg och Uppsala. Varje år bor närmare 4 000 familjer på Husen och sedan starten 1993 har det bott 200 000 familjemedlemmar totalt.
Det tydligaste är att vi avsätter en peng i samtliga projekt vi genomför– vilket sedan omvandlas till inköp av produkter som Husen i Lund, Linköping, Göteborg, Huddinge och Uppsala behöver.
Tillsammans med vår partner ELON/Audio Video Östermalm har vi försett Husen med tv-apparater, datorer, nätverk, TV-spel, iPads, mobiltelefoner etc.

Dessutom hjälper vi Ronald McDonald Barnfond med deras årliga välgörenhetsgala. Mat, mingel, underhållning kryddas med en auktion som inbringar en stor och väldigt värdefull summa som gör att Fonden kan fortsätta bedriva sitt viktiga arbete

Vi vet att vår insats gör stor skillnad för de familjer som bor på något av Husen. Hjärtligt tack till alla våra kunder som möjliggör vårt engagemang!