2023-04-18

Visst är vi snygga!

Äntligen får vi visa upp vår nya visuella identitet – som vi har längtat!

För Creative Meetings blev 2022 ett rekordår och samtidigt ett år av förändring. Under vintern har vi på byrån arbetat tillsammans kring utveckling av bolaget. Alla har gett sin syn på var byrån är idag och var vi vill vara i morgon. Det resulterade bland annat i en ny visuell identitet.

Vårt namn förpliktigar

Eftersom vårt namn förpliktigar så har vi arbetat med att definiera vad kreativitet betyder för oss. Och vad ni som våra kunder ska kunna förvänta sig av en byrå som heter Creative Meetings. Resultat blev att vår visuella tonalitet fått en ansiktslyftning där vi kommunicerar mer kring kreativitet, i stort och i smått.

Och så har vi satt lite mer fokus på vårt röda fina V. Vårt V står för värdet vi skapar för våra kunder och för hur vi känner för er och för varandra - nämligen att ni är våra vänner.

Den lilla stora byrån

Många byråer i eventbranschen har valt fusionering men för oss på Creative Meetings är den familjära andan och närheten till våra kunder betydelsefull. Den närheten värnar vi mycket om och vi är övertygade om att vi ska fortsätta vara den ”lilla” stora byrån där ni som våra kunder inte försvinner i mängden.

Våra tajta team tillsammans med er gör oss träffsäkra och snabbfotade.

Vi är den ”lilla” stora och familjära eventbyrån!

 

Publicerat av Kristin Björklund