Välkommen till den ”lilla” stora eventbyrån Creative Meetings

På Creative Meetings arbetar 20 engagerade, viljestarka och proffsiga eventproducenter på kontoret vid Östermalmstorg. Med kreativitet skapar, projektleder och genomför vi möten, events och resor inom B2B och B2E. Vi jobbar tillsammans med våra samarbetspartners och kunder i små tighta team vilket skapar effektiva och träffsäkra events med korta beslutsvägar och supereffektiva processer. Det gör oss snabbfotade, personliga och väldigt nära våra kunder.

Vi är den ”lilla” stora och personliga eventbyrån där våra medarbetare har arbetat tillsammans länge. Vi är som en familj i många avseenden. Familjen behöver nu växa för att kunna fortsätta leverera möten och events i toppklass.

Nu söker vi fler erfarna projektledare

Vi söker två rutinerade och högpresterande projektledare. Ibland kallas rollen även produktionsledare hos andra byråer. Hos oss är det samma roll, alla är projektledare. Det innebär att du driver hela eller delar av projekten. Ibland gör du det på egen hand, ibland i team med dina kollegor.

Säljet kan du släppa – det är andra stjärnor som hanterar.

Vem är du?

Du är snabbfotad, proaktiv och prestigelös.
Idag ansvarar du ibland för delar i projekten, ibland arbetar du självständigt med hela produktionen.
Du arbetar med allt ifrån framtagning av idéer, budgetering, planering i projektplaner, logistik, deltagarhantering, kontakt och förhandling med leverantörer samtidigt som du håller kunden i handen genom hela projektet.
Självklart är du spindeln i nätet under genomförandet och efter eventet tar du hand om utvärdering, budgetuppföljning och fakturering.

Saker som vi gillar med dig:

 • Du har flera års erfarenhet av att arbeta som produktionsledare eller projektledare på eventbyrå.
 • Du älskar ordning och reda. Logistik är din paradgren!
 • Du heter Excel i förnamn och PPT i efternamn. Och så heter du Sharepoint i mellannamn – du älskar att arbeta delbart och effektivt.
 • Du har ett starkt affärsmannaskap och proaktivitet är ditt signum.
 • Du är prestigelös och hugger i och hjälper till där det behövs. Samtidigt som du älskar att ta ansvar och driva projekt framåt.
 • Din arbetsplats är en viktig plats för dig – dels för att träffa kollegor, dels för att vara kreativa tillsammans. Självklart arbetar vi där arbetet blir gjort bäst, ibland hemma men helst några dagar i veckan på kontoret.
 • Du talar och skriver svenska på mycket bra nivå och är helt bekväm med engelska.
 • Du är van vid mycket hårt arbete i perioder.
 • Du har en familjesituation som fungerar med oregelbundna arbetstider.
 • Du är en social kameleont som man gillar att hänga med. Toppen, för vi älskar att hänga med varandra och vi gör mycket kul tillsammans!
 • Digitala event är vardagsmat för dig efter pandemin.

Hoppas du blir nyfiken på att höra mer om hur det skulle vara att få tillhöra familjen på Creative Meetings - den ”lilla” stora och personliga eventbyrån.

För mer information kontakta Lotta Karlsvärd

Vi ser fram emot att höra av dig!

Publicerat av: Kristin Björklund