2022-12-19

Vilket fantastiskt eventår – TACK! 

Det är lätt att glömma bort med 2022 inleddes med ett bakslag i och med Omikronviruset. Vi fick återigen hantera event som skulle flyttas, föra dialog med diverse leverantörer och prata med våra kunder. Med sedan hände något. Och som det hände. Alla ville träffas, inte bara digitalt utan glädjande nog även fysiskt.

Vi har jobbat stenhårt för att göra smarta, kreativa och lönsamma möten och events och vi vill rikta ett stort tack till alla våra kunder för detta fantastiska eventår. Tack!

Nu summerar vi 2022 som ett oerhört starkt år och blickar fram mot 2023. Ni är många som vill träffas igen även fast det inte var så länge sedan vi ”eventade” ihop. Det är så tydligt att åren med pandemi, när vi inte kunde ses annat än digitalt, har gett ett uppdämt behov av att ses, att skratta, att utvecklas tillsammans och att bygga broar mellan kollegor och kunder är viktigare än någonsin.

Ska vi ses ”bara” fysiskt under 2023 eller ska vi varva med digitala events? Svaret är; Yes, absolut ska vi varva! – om vi ses en gång digitalt mellan våra fysiska events så kan vi hålla medarbetarengagemanget vid liv under hela året. I tider av oroligheter med fortsatt krig, ökad inflation och skenande elpriser är det än viktigare att bygga kulturen.

Låt oss fortsätta visa vilka passionerade eventspecialister vi är och vara med och hjälpa er att bygga och stärka företagskulturen ytterligare genom en kickoff, en digital sändning eller varför inte med en hejdundrande fest. Tillsammans med våra samarbetspartners står vi nu redo för att starta det nya året tillsammans med er.

Häng med på vår julkalender där ni kan se ett axplock av alla härliga events vi producerat under 2022. Klicka på bilden ovan för att komma till vår julkalender. Hoppas ni blir inspirerade så vi ses på nya events under 2023!

Vi vill önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Låt oss skapa eventmagi tillsammans under det kommande året.

Vännerna på Creative Meetings

 

Publicerat av: Kristin Bjöklund, kristin@creativemeetings.com