2023-06-26

Snart dags för semester samtidigt som eventpodden nu är tillbaka från sin långledighet

 

Vi på Creative Meetings är otroligt glada att meddela att den av många uppskattade Eventpodden har gjort en spännande nystart med två drivna och erfarna individer vid rodret - Carl Knutas och Jonas Bodin.

Carl Knutas, erfaren evenemangsprofil och tillika Content Manager på Creative Meetings, och Jonas Bodin, en passionerad innovatör inom event- och resebranschen som till vardags arbetar som Chief Operating Officer på Unlimited Travel Group, är den nya duon bakom podden. Deras samlade kunskap, erfarenhet och entusiasm kommer att bli drivkraften bakom kommande avsnitt.

Med Carl och Jonas vid rodret kommer Eventpodden att utforska den dynamiska och ständigt föränderliga världen av möten och events.

Det senaste avsnittet handlar om hur man säkerställer att man får rätt talare på sitt event och vad en rock star futurist tänker kring en föreläsares vardag och vinkel. Vi välkomnar två rock stars; Nina Spegel, VD på My Speaker och Stefan Hyttfors, en av landets mest anlitade talare och rock star futurist.

Stefan har en unik förmåga att förutspå och analysera de snabbrörliga förändringarna i vår globala värld och han berättar om vilka stora trender som han ser framför sig just nu och hur det är att vara föreläsare kring trender.

Nina ger oss sina bästa tips kring hur man ska gå tillväga för att säkerställa talare på våra events så att de passar för eventets syfte och varför det är så viktigt att ha bra talare, inspiratörer och moderatorer på events.

Klicka nedan för att höra vad dessa rock stars tycker och tänker!

Lyssna här!


Efter sommaren kommer julen – dags att planera ert eventår

Vi har tidigare berört vikten av framförhållning och vi märker att bokningar av events görs senare och senare.

För att kunna boka just den lokalen ni önskar, artisten ni vill höra eller att undvika att hotell blir fullbokade vill vi gärna hjälpa er att planera ert eventår. För att underlätta för er och för att ge just ert event all den kärlek och fokus det förtjänar så föreslår vi att vi ses för att prata om ert eventår och hur vi kan planera ert eventår tillsammans.

Årets största medarbetartack – julfesten

Det som står närmast för dörren är att njuta av sommaren men innan dess så rekommenderar vi er att boka in årets största medarbetartack , nämligen julfesten för era medarbetare.

Det är nu hög tid att boka julfesten innan ni går på semester för att säkerställa lokaler och artister. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram förslag. Och när ni ändå är på G, passa på och lägg med en brief på er kickoff för att kickstarta 2024 också så kan vi hjälpa er även med den delen.

När det är gjort kan ni ägna er åt att göra allt annat som behöver slutföras innan det är dags för er att ta en välförtjänt semester!

 

Publicerat av: Kristin Björklund