2023-11-29

Nu händer det grejer på Creative Meetings!

Vintern är här, och likt årstiderna förändras vi och färgar vardagen med nya, spännande nyheter. Läs vidare för mer information om vad som händer hos oss.

Vi fortsätter att växa och nu har tre nya medarbetare börjat.

Välkomna Nahal Soltan, Charlotte Thörn och Matilda Cedergren!

Nahal har redan varit en del av vår familj som eventpersonal och tar nu steget upp som vår nya projektledare. Med hennes erfarenhet och engagemang kan vi förvänta oss ännu fler fantastiska evenemang!

Matilda återvänder till oss efter en imponerande praktiktid och tar nu över rodret som vår Office Manager. Hennes närvaro gör redan vårt kontorsliv ljusare och mer organiserat.

Charlotte har en gedigen och mångårig erfarenhet som omfattar både projektledning inom event och resor. Engagemang, struktur och drivkraft är Charlottes tre nyckelord och hon har förmågan att kombinera ett öga för detaljer med ett helhetsperspektiv. Hon ser till att alla detaljer och helheten är i perfekt harmoni.

Vårt namn förpliktigar - för att ytterligare befästa vår kreativitet har vi skapat Creative Pool

Vi har skapat det vi kallar för "Creative Pool”, vårt kreativa team som arbetar nära våra kunder och kollegor. ”Poolen” hjälper er i den kreativa fasen, både med det konceptuella innehållet och med att ta fram design, bildmaterial och rörlig media. Vi bjuder gärna in till ”ett dopp i poolen” så att vi får samla in värdefull information och lyssna in era syften & mål, allt för att skapa en solid grund eller koncept för ditt bästa event hittills.

Vi introducerar en ny roll fokuserad på AI och intern innovation

Förutom nya medarbetare och vårt kreativa team kan vi stolt meddela att vi inrättat en ny roll, nämligen rollen som AI Ansvarig. Kristin Björklund som är kundansvarig hos oss kommer även att ansvara för att utveckla AI inom Creative Meetings.

Kristin fokuserar på att hålla oss uppdaterade om de senaste framstegen inom AI och att driva interna AI-utvecklingsprojekt. Syftet är att förenkla och effektivisera det dagliga arbetet på Creative Meetings. Vi ska använda AI för att spara tid och därigenom fokusera på det som är viktigast, nämligen kvaliteten på våra event. 

Målet med AI rollen är inte enbart effektivisering; vi ser också en stor kreativ potential i AI. Detta kommer att inkludera arbete med att göra våra kreativa processer mer effektiva.

Denna strategiska satsning på AI och innovation är en del av vår långsiktiga plan för att även fortsättningsvis hålla oss i framkant och utvecklas inom vår bransch. Vi ser fram emot de positiva förändringar som denna nya roll kommer att medföra.

Vintern är på intåg – Och vips så är det sommar igen!

I skrivande stund tar vintern ett allt tydligare grepp om oss. Vi tar på oss den där lite tjockare tröjan och elementen höjs en aning för att det ska vara varmt och skönt på kontoret.

Vi planerar just nu för alla era kommande event, inte minst alla underbara julfester vi ska genomföra i december. Efter en välbehövlig ledighet över jul och nyår så tar vi sikte mot sommaren igen och alla de härliga sommarfester som vi ser fram emot att få planera! 

Vad vill ni göra på er sommarfest? Låt oss planera dessa tillsammans redan nu medan vi fortfarande kan välja och vraka bland lokaler, underhållare och aktiviteter!

Låt oss längta till sommaren tillsammans!

 

Publicerat av: Kristin Björklund