2022-09-26

Låt oss skapa eventmagi tillsammans!

Kanske har du inte märkt det – men vi som står mitt i det kan inte undgå det. Höststormen stavas med ett E i år – Event-höststormen.

Äntligen klara med pandemin och OJ vilket behov det fanns av att träffas. Träffas på riktigt! Dels var det länge sedan alla sågs, dels fortsätter ju hemarbetet för många och då bryts kulturen ner sakta men säkert. Det är viktigare än någonsin att träffas!

Vi är ju nu i slutet av september. Under denna månad omsätter vi mer än vi gjorde under hela förra året. Vi genomför 33 event med över 60 genomförande dagar för totalt 15.000 deltagare. Vi befinner oss i mer än 10 olika städer innefattandes allt från Rom och Norrköping till Åre och Berlin.

Att få se kraften i klokt genomtänkta event är fantastiskt. Man kan verkligen ta på känslorna och man kan se i ögonen på deltagarna hur viktigt det här är. Medarbetare, partners eller kunder – alla behöver träffas. På riktigt.

Just nu lägger vi sista handen vid årets julevent parallellt med vårens kickoffer. Och ja – planering av event längre fram pågår naturligtvis också.

Nästa år kommer bjuda på utmaningar i samhället och näringslivet. Detta kommer skapa oro bland medarbetarna. Tillsammans med den nya verkligheten och hemarbetet blir det viktigare än någonsin att samlas på ett klokt och genomtänkt sätt.  Det är medarbetarna som är kärnan i verksamheten. Att låta kulturen vittra sönder del för del kan ALDRIG vara rätt väg framåt, oavsett om affärerna går kanon eller om de är lite mer utmanande. Kloka företagsledare vet detta.

Eventindustrin är tillbaka med full kraft. Det var stökigt för många av våra underleverantörer under pandemin – men nu är allt uppe med full fart igen. Höststormen lägger sig snart och vi blickar framåt tillsammans med er.

Kontakta oss så skapar vi en eventsprakande jul eller kickstartar det nya året tillsammans. Tillsammans bygger vi er kultur, stärker era relationer och skapar framtidstro. Låt oss skapa eventmagi tillsammans.

Vännerna på Creative Meetings

 

Publicerat av: Kristin Bjöklund, kristin@creativemeetings.com