2021-04-28

I förra vecka hjälpte vi våra vänner på Kvadrat AB att producera ett digitalt event med sändning från Studio Flex på Quality Hotel Friends.

Kvadrats utmaning var, som för många andra av våra kunder, att den årliga vårkonferensen inte gick att genomföra fysiskt.
Men hur bygger man tillhörighet och gemenskap när man inte kan ses fysiskt?
Jo, genom att producera en fartfylld kväll och med mycket skratt, intressanta diskussioner, firande av interna segrare och smidande av planer inför framtiden!

För gemenskapskänslan visade vi ett flertal filmer från de olika kontoren ute i landet där de visade hur de hade det samt även mycket bilder och citat från kollegorna.
Medarbetarna hade även möjlighet att vara interaktiva med studion och ställa frågor och rösta.
Kvällen modererades av Mikael Tornving som på ett roligt och professionellt sätt tog hand om alla som medverkade, både fysiskt i studion och online.

Vi är mycket nöjda med eventet och även vår härliga kund som säger;

Det har varit så härligt och inspirerande att jobba med er – proffsiga, tålmodiga och med glimten i ögat. Älskar när ”ett första positivt intryck” lever kvar från den start till mål och man inte behöver ångra sitt beslut, eller omvärdera sina tankar, en enda gång under arbetets gång.  Allt från att jag hörde säljpresentationen när jag promenerade hem genom stan till ert proffsiga genomförande igår – hatten av för er!

Tack till vår modiga kund Kvadrat, Mikael Tornving, EDGE Design & Technology och Visible Works AB för ett superlyckat event!