2023-03-01

Hej då 2022 – välkommen 2023

2022 var ett fantastiskt, spännande och utmanande år. Under första kvartalet spådde vi att när väl restriktionerna släpps kommer behovet av att träffas bli enormt. Spåkulans indikationer stämde till 100 %, alla vill träffas till både möte och fest.
Därför vill vi rikta ett enormt stort tack till alla våra kunder för förtroendet under året. Tack!

En förkortad version av Creative Meetings årskrönika skulle kunna se ut så här;
När vi kom tillbaka från sommarsemestern fick vi beskedet att Peter, som grundade Creative Meetings och som varit VD under alla år, bestämt sig för att sluta. 1 oktober lämnade Peter över stafettpinnen till Lotta Karlsvärd som tillträdde som VD efter 6 månaders inskolning.

Under året passade vi på att anställa nya stjärnor; Gabrielle Linder, Alma Ågeby, Jeanette Håård och Sigfrid Billgren. Dessutom har vi den här våren den stora glädjen att ha Matilda Cederberg från Travel Education Center som praktikant hos oss.

Under 2022 genomförde vi smått osannolika 235 fantastiska möten & events runt om i Sverige, Norden och Europa.

Planera ditt eventår

Eventåret har bara börjat och det har börjat riktigt bra. Mellon har just startat och vi nynnar redan nu på låtarna som kommer bli årets sommarplågor. Detta ser vi som ett vårtecken och det betyder att det är hög tid att börja planera era sommarfester och kanske boka in den där artisten vars låt går på repeat i bakhuvudet…

Under föregående år märkte vi att många behövde hjälp med ganska kort varsel. Nu börjar det återgå till ett mer normalt mönster, även om det händer att vi löser förfrågningar med väldigt kort framförhållning.

Men, för att kunna boka just den där lokalen ni önskar, artisten ni vill höra eller att undvika att hotell blir fullbokade vill vi hjälpa er att planera ert eventår. Vi pratar gärna med er, gärna ett fysiskt möte eftersom vi är bäst live! För att hjälpa er med planeringen i god tid för att säkerställa att vi får de bästa innehållet och mest optimala platserna för era events. När ses vi?

Det som står närmast för dörren är att boka in er sommarfest och kickoffen i augusti/september. Vi är redo att hjälpa er att skapa riktigt bra upplevelser för er.

En sak vet vi med bestämdhet. Sommaren kommer snabbare än vi tror så vi använder en utsliten Mello-sägning; Nu kööör vi!

Med varma hälsningar,
Vännerna på Creative Meetings

 

Publicerat av: Kristin Bjöklund, kristin@creativemeetings.com