Hemlig kund

Detta företag skulle uppmärksamma att man blivit marknadsledare i norra Europa inom sin sektor och bjöd in alla anställda för att fira detta i Stockholm. Medarbetarna välkomnades på flygplatsen och skjutsades till Sheraton Hotel där alla erhöll välkomstpåsar med individanpassat innehåll.

Första kvällen togs gästerna till restaurang K-Märkt för ett mingel med extra allt. Cocktailbar där bolagets egna maskiner användes till att skaka drinkarna, en jazzorkester på (!) vattnet, en minglande middag av bästa snitt med Nobeldesserten som pricken över i:et. Nästa dag följde ett konferenspass som var sprängfyllt med överraskningar och roliga inslag.

Efter en lyxig lunch togs alla till Gröna Lund för 5-kamp och hissnande åkturer. Galakvällen inleddes med en båttur från Nybrokajen genom soldränkta vatten till festlokalen Artipelag, belägen i idyllisk skärgårdsmiljö.

Middagen bjöd på god mat och superb underhållning med Alcazar som avslutning. Sedan fick alla åka partybåt tillbaka till Sheraton och ett magiskt event var till ända...